26 december High Kerst

 

kerstplank1    kerstplank2

Kom op Tweede Kerstdag naar beej Mooren in Horst, Staatsie 1866 in Hegelsom
of de Ringoven in Panningen voor een gezellige High Kerst!


Van 14.00 tot 17.00 uur serveren we 3 gangen met heerlijke  gerechtjes op planken. De gerechtjes zijn dan wel klein, de planken zijn flink zodat je met een goed gevulde buik naar huis gaat. Er zijn warme, koude, zoete én hartige gerechtjes dus voor ieder wat wils.

Samen eten, samen delen, samen kletsen, lekker borrelen & genieten met het hele gezin. 
Kortom.. samen Kerst vieren!


Prijs 22.50 pp. excl. drankjes

Kinderen 4 t/m 12 jaar: halve prijs
Kinderen 0 tot 3 jaar: gratis

 

 

 

 

culinaire wandeltochten

Genieten van onze mooie omgeving met een hapje en een drankje? ToffeDag.nl biedt verschillende arrangementen waarbij u de regio verkent tijdens een prachtige fiets- of wandeltocht. Tijdens deze sportieve uitjes pauzeert u op een aantal Rendiz-locaties om heerlijke versnaperingen te nuttigen. Hieronder vindt u een aantal wandel- en fietsarrangementen:

 

Wandeling met heerlijke lunch!

Kom de wandeling lopen met als afsluiting een heerlijke lunch bij Staatsie1866. Bij aankomst krijg je koffie met wat lekkers. Vervolgens ga je een frisse neus halen en de wandelroute lopen.

De route is 11.8 km en in te korten tot 8.2 km. Je kan starten tussen 09:00 en 11:00 uur. Bij terugkomst krijg je heerlijke zelfgemaakte soep, een etagère met verschillende belegde sandwiches en als afsluiter een zoete lekkernij.

 Prijs: € 15,- p.p.


Wandeling ‘’Rundje Horst’’

Ontdek de mooie omgeving van Horst tijdens deze wandeling van 2 x 7 kilometer. Uw startpunt bevindt zich bij Staatsie 1866 waar u een kop koffie of thee met lekkernij geserveerd krijgt.

Op de helft van deze wandeling staat bij lunchroom Beej Mooren een heerlijke soep voor u klaar. En last but not least serveren we u bij terugkomst een heerlijk seizoensgerecht!

Prijs: € 19,95 p.p.

 

Bekijk hier het overzicht van alle fiets-en wandeltochten.

 

toffedag-logo

Ons volledige aanbod groepsuitjes bekijkt u op www.toffedag.nl 

 

Bewaren

Bewaren

Deelnemers gezocht

If you can dream it, you can do it... Onze locatie is een project van Rendiz. Hier wordt zorg en horeca gecombineerd: Al onze gerechten worden bereid en geserveerd door mensen met of zonder een beperking.

Vind jij het ook leuk om je talenten in een horeca-onderneming verder te ontwikkelen, maar heb je daar wel enige begeleiding bij nodig? Kijk dan op www.rendiz.nl en vind bij Rendiz jouw geluk!