Zomerplenkske nu voor € 4,95 i.p.v. € 10,-

zomerplankje

 

Kom binnenkort eens samen genieten en bijkletsen met je vrienden, vriendinnen of misschien wel de hele familie onder het genot van een uitgebreid "Zomerplenkske": Een goed gevulde plank met:

•  Zomersoepje met brood
•  Goed gevulde boterham "Rendiz" met kip, kaas, komkommer en huisgemaakt sausje
•  Huzarensalade met verse sla-garnituur

Een leuke manier om weer eens goed bij te babbelen samen. En valt het gesprekje even stil... Onze "Kletspot" staat op tafel met verrassende vragen om je tafelgenoten nog nét iets beter te leren kennen.

Het Zomerplenkske is te bestellen bij 3 Rendiz-locaties:
•  De Ringoven in Panningen, geldig t/m 31 augustus
•  Beej Mooren in Horst, geldig t/m 28 juli
•  Staatsie 1866 in Hegelsom (Treinstation Sevenum), geldig tot 31 augustus

Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld dit bij je reservering.

Actieprijs Zomerplenkske: 
€ 4,95
excl. drankjes
(Normaal kost deze plank € 10,-)

Reserveer nu via Socialdeal!

 

 

 

 

Deelnemers gezocht

If you can dream it, you can do it... Onze locatie is een project van Rendiz. Hier wordt zorg en horeca gecombineerd: Al onze gerechten worden bereid en geserveerd door mensen met of zonder een beperking.

Vind jij het ook leuk om je talenten in een horeca-onderneming verder te ontwikkelen, maar heb je daar wel enige begeleiding bij nodig? Kijk dan op www.rendiz.nl en vind bij Rendiz jouw geluk!

 

 

 

 

 

culinaire tochten

Genieten van onze mooie omgeving met een hapje en een drankje? ToffeDag.nl biedt verschillende arrangementen waarbij u de regio verkent tijdens een prachtige wandeltocht of met authentieke DAF-jes. Tijdens deze uitjes pauzeert u op een aantal Rendiz-locaties om heerlijke versnaperingen te nuttigen.
 

Wandeling met heerlijke lunch!

Kom de wandeling lopen met als afsluiting een heerlijke lunch bij Staatsie1866. Bij aankomst krijg je koffie met wat lekkers. Vervolgens ga je een frisse neus halen en de wandelroute lopen.

De route is 11.8 km en in te korten tot 8.2 km. Je kan starten tussen 09:00 en 11:00 uur. Bij terugkomst krijg je heerlijke zelfgemaakte soep, een etagère met verschillende belegde sandwiches en als afsluiter een zoete lekkernij.

 Prijs: € 15,- p.p.

 

Maf in de Daf

 Tijdens deze 4 uur durende tocht vertoef je rustig in de Daf langs de mooiste gebieden en bezienswaardigheden van Noord Limburg. Onderweg mogen jullie diverse opdrachten voltooien en stop je bij diverse horecalocaties van Rendiz om even te pauzeren. Na afloop is er een prijsuitreiking met Toffe prijs voor het winnende team.

Ideaal voor grote groepen
We hebben de beschikking over tientallen Dafjes dus ook mogelijkheden voor grote groepen. Uiteraard kun je de Daf tochten ook combineren met andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een Escape Room. We denken graag met jullie voor een arrangement op maat. Ook een barbecue of drankarrangement na afloop is uiteraard geen probleem.

Teambuilding
Er is een extra optie om teambuilding-opdrachten aan jullie groepsactiviteit toe te voegen. Deze aanvulling bestaat uit diverse quizvragen en 2 klassementsproeven. Bij de klassementsproeven staat samenwerken centraal, denk aan een achteruit-rij-spel, reuze jenga en een circuitspel.

Prijs: vanaf € 54,95 p.p.

• Uitbreiden met Teambuilding € 150.- per groep
• Uitbreiden met lunchpakketje voor onderweg € 9,50 p.p.
• Uitbreiden met barbecue na afloop vanaf € 15,50 p.p.

 

toffedag-logo

Ons volledige aanbod groepsuitjes bekijkt u op www.toffedag.nl 

 

Bewaren

Bewaren

Wandelarrangement + 3-gangenlunch

 Schermafbeelding 2019-06-04 om 16.18.04

Geniet van het mooie lenteweer met een compleet wandelarrangement bij Staatsie 1866. Jij wordt hier gastvrij ontvangen met koffie of thee en arretjescake. Daarna trek je eropuit en maak je een prachtige wandeling van 8,2 of 11,8 kilometer door het Limburgse land. Bij terugkomst krijg je een heerlijke 3-gangenlunch voorgeschoteld.

 

Waaruit bestaat de 3-gangenlunch?

Een heerlijk huisgemaakt soepje
Étagère met verschillende belegde sandwiches
Zoete lekkernij

 

Deze deal is geldig t/m 18 augustus en kost slechts €15,00 €8,95.

Klik hier om deze deal te bestellen & te reserveren!

Wees er snel bij want vol = vol.