Nieuw: kletsplenkske voor €12,50

kletsplenkske

Zin om lekker te smullen? Kom dan gezellig langs samen met je vriend, vriendin of gewoon je geliefde.
Wij hebben nu een speciale aanbieding voor de lente.

Geniet van een heerlijk kletsplenkske met zoet en/of hartig beleg.
Nu slechts €12,50 voor twee personen!


Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergiën, vermeld deze bij de reservering.
Zien wij jou ook? Reserveer nu via 077-3030680 of mail naar info@staatsie1866.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

culinaire wandeltochten

Genieten van onze mooie omgeving met een hapje en een drankje? ToffeDag.nl biedt verschillende arrangementen waarbij u de regio verkent tijdens een prachtige fiets- of wandeltocht. Tijdens deze sportieve uitjes pauzeert u op een aantal Rendiz-locaties om heerlijke versnaperingen te nuttigen. Hieronder vindt u een aantal wandel- en fietsarrangementen:

 

Wandeling met heerlijke lunch!

Kom de wandeling lopen met als afsluiting een heerlijke lunch bij Staatsie1866. Bij aankomst krijg je koffie met wat lekkers. Vervolgens ga je een frisse neus halen en de wandelroute lopen.

De route is 11.8 km en in te korten tot 8.2 km. Je kan starten tussen 09:00 en 11:00 uur. Bij terugkomst krijg je heerlijke zelfgemaakte soep, een etagère met verschillende belegde sandwiches en als afsluiter een zoete lekkernij.

 Prijs: € 15,- p.p.


Wandeling ‘’Rundje Horst’’

Ontdek de mooie omgeving van Horst tijdens deze wandeling van 2 x 7 kilometer. Uw startpunt bevindt zich bij Staatsie 1866 waar u een kop koffie of thee met lekkernij geserveerd krijgt.

Op de helft van deze wandeling staat bij lunchroom Beej Mooren een heerlijke kom soep voor u klaar. En last but not least serveren we u bij terugkomst een vers belegd broodje of een maaltijdsalade met als afsluiter een lekkernij.

 Prijs: € 15,- p.p.

 

 

Bekijk hier het overzicht van alle fiets-en wandeltochten.

 

toffedag-logo

Ons volledige aanbod groepsuitjes bekijkt u op www.toffedag.nl 

 

Bewaren

Bewaren

Deelnemers gezocht

If you can dream it, you can do it... Onze locatie is een project van Rendiz. Hier wordt zorg en horeca gecombineerd: Al onze gerechten worden bereid en geserveerd door mensen met of zonder een beperking.

Vind jij het ook leuk om je talenten in een horeca-onderneming verder te ontwikkelen, maar heb je daar wel enige begeleiding bij nodig? Kijk dan op www.rendiz.nl en vind bij Rendiz jouw geluk!