Kerstkado van Staatsie 1866

 

Kerstkado3


Nog geen Kerstkado inspiratie?

Denk dan eens aan Staatsie 1866 en verras je vrienden of familie met een kadobon voor bijvoorbeeld een uitgebreide lunch, een gezellige high tea of een Tof groepsuitje zoals een culinaire wandel- of fietstocht van Toffedag.nl.

Elk bedrag is te kiezen en de kadobonnen kunnen 1 jaar na uitgave gebruikt worden. 

De leukste kadotjes voor onder de boom.... vind je bij de Staatsie 1866! 

 

 

culinaire fiets- en wandeltochten!

 

  

Genieten van onze mooie omgeving met een hapje en een drankje? ToffeDag.nl biedt verschillende arrangementen waarbij u de regio verkent tijdens een prachtige fiets- of wandeltocht. Tijdens deze sportieve uitjes pauzeert u op een aantal Rendiz-locaties om heerlijke versnaperingen te nuttigen. Hieronder vindt u een aantal wandel- en fietsarrangementen:
 

Najaarswandeling met heerlijke lunch!

Kom de Najaarswandeling lopen met als afsluiting een heerlijke lunch bij Staatsie1866. Bij aankomst krijg je koffie met wat lekkers. Vervolgens ga je een frisse neus halen en de wandelroute lopen.

De route is 11.8 km en in te korten tot 8.2 km. Je kan starten tussen 09:00 en 11:00 uur. Bij terugkomst krijg je heerlijke zelfgemaakte soep, een etagère met verschillende belegde sandwiches en als afsluiter een zoete lekkernij.

 Prijs: € 15,- p.p.


Najaarswandeling ‘’Rundje Horst’’

Ontdek de mooie omgeving van Horst tijdens deze wandeling van 2 x 7 kilometer. Uw startpunt bevindt zich bij Staatsie 1866 waar u een kop koffie of thee met lekkernij geserveerd krijgt.

Op de helft van deze wandeling staat bij lunchroom Beej Mooren een heerlijke soep voor u klaar. En last but not least serveren we u bij terugkomst een heerlijk seizoensgerecht!

Prijs: € 19,95 p.p.

 

toffedag-logo

Ons volledige aanbod groepsuitjes bekijkt u op www.toffedag.nl 

 

Bewaren

Bewaren

Deelnemers gezocht

If you can dream it, you can do it... Onze locatie is een project van Rendiz. Hier wordt zorg en horeca gecombineerd: Al onze gerechten worden bereid en geserveerd door mensen met of zonder een beperking.

Vind jij het ook leuk om je talenten in een horeca-onderneming verder te ontwikkelen, maar heb je daar wel enige begeleiding bij nodig? Kijk dan op www.rendiz.nl en vind bij Rendiz jouw geluk!