culinaire tochten

Genieten van onze mooie omgeving met een hapje en een drankje? ToffeDag.nl biedt verschillende arrangementen waarbij u de regio verkent tijdens een prachtige wandeltocht of met authentieke DAF-jes. Tijdens deze uitjes pauzeert u op een aantal Rendiz-locaties om heerlijke versnaperingen te nuttigen.
 

Wandeling met heerlijke lunch!

Kom de wandeling lopen met als afsluiting een heerlijke lunch bij Staatsie1866. Bij aankomst krijg je koffie met wat lekkers. Vervolgens ga je een frisse neus halen en de wandelroute lopen.

De route is 11.8 km en in te korten tot 8.2 km. Je kan starten tussen 09:00 en 11:00 uur. Bij terugkomst krijg je heerlijke zelfgemaakte soep, een etagère met verschillende belegde sandwiches en als afsluiter een zoete lekkernij.

 Prijs: € 15,- p.p.

 

Maf in de Daf

 Tijdens deze 4 uur durende tocht vertoef je rustig in de Daf langs de mooiste gebieden en bezienswaardigheden van Noord Limburg. Onderweg mogen jullie diverse opdrachten voltooien en stop je bij diverse horecalocaties van Rendiz om even te pauzeren. Na afloop is er een prijsuitreiking met Toffe prijs voor het winnende team.

Ideaal voor grote groepen
We hebben de beschikking over tientallen Dafjes dus ook mogelijkheden voor grote groepen. Uiteraard kun je de Daf tochten ook combineren met andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een Escape Room. We denken graag met jullie voor een arrangement op maat. Ook een barbecue of drankarrangement na afloop is uiteraard geen probleem.

Teambuilding
Er is een extra optie om teambuilding-opdrachten aan jullie groepsactiviteit toe te voegen. Deze aanvulling bestaat uit diverse quizvragen en 2 klassementsproeven. Bij de klassementsproeven staat samenwerken centraal, denk aan een achteruit-rij-spel, reuze jenga en een circuitspel.

Prijs: vanaf € 54,95 p.p.

• Uitbreiden met Teambuilding € 150.- per groep
• Uitbreiden met lunchpakketje voor onderweg € 9,50 p.p.
• Uitbreiden met barbecue na afloop vanaf € 15,50 p.p.

 

toffedag-logo

Ons volledige aanbod groepsuitjes bekijkt u op www.toffedag.nl 

 

Bewaren

Bewaren