Deelnemers gezocht

If you can dream it, you can do it... Onze locatie is een project van Rendiz. Hier wordt zorg en horeca gecombineerd: Al onze gerechten worden bereid en geserveerd door mensen met of zonder een beperking.

Vind jij het ook leuk om je talenten in een horeca-onderneming verder te ontwikkelen, maar heb je daar wel enige begeleiding bij nodig? Kijk dan op www.rendiz.nl en vind bij Rendiz jouw geluk!

 

 

 

 

 

Wandelarrangement + 3-gangenlunch

 Schermafbeelding 2019-06-04 om 16.18.04

Geniet van het mooie lenteweer met een compleet wandelarrangement bij Staatsie 1866. Jij wordt hier gastvrij ontvangen met koffie of thee en arretjescake. Daarna trek je eropuit en maak je een prachtige wandeling van 8,2 of 11,8 kilometer door het Limburgse land. Bij terugkomst krijg je een heerlijke 3-gangenlunch voorgeschoteld.

 

Waaruit bestaat de 3-gangenlunch?

Een heerlijk huisgemaakt soepje
Étagère met verschillende belegde sandwiches
Zoete lekkernij

 

Deze deal is geldig t/m 18 augustus en kost slechts €15,00 €8,95.

Klik hier om deze deal te bestellen & te reserveren!

Wees er snel bij want vol = vol.

 

 

culinaire tochten

Genieten van onze mooie omgeving met een hapje en een drankje? ToffeDag.nl biedt verschillende arrangementen waarbij u de regio verkent tijdens een prachtige wandeltocht of met authentieke DAF-jes. Tijdens deze uitjes pauzeert u op een aantal Rendiz-locaties om heerlijke versnaperingen te nuttigen.
 

Wandeling met heerlijke lunch!

Kom de wandeling lopen met als afsluiting een heerlijke lunch bij Staatsie1866. Bij aankomst krijg je koffie met wat lekkers. Vervolgens ga je een frisse neus halen en de wandelroute lopen.

De route is 11.8 km en in te korten tot 8.2 km. Je kan starten tussen 09:00 en 11:00 uur. Bij terugkomst krijg je heerlijke zelfgemaakte soep, een etagère met verschillende belegde sandwiches en als afsluiter een zoete lekkernij.

 Prijs: € 15,- p.p.

 

Maf in de Daf

 Tijdens deze 4 uur durende tocht vertoef je rustig in de Daf langs de mooiste gebieden en bezienswaardigheden van Noord Limburg. Onderweg mogen jullie diverse opdrachten voltooien en stop je bij diverse horecalocaties van Rendiz om even te pauzeren. Na afloop is er een prijsuitreiking met Toffe prijs voor het winnende team.

Ideaal voor grote groepen
We hebben de beschikking over tientallen Dafjes dus ook mogelijkheden voor grote groepen. Uiteraard kun je de Daf tochten ook combineren met andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een Escape Room. We denken graag met jullie voor een arrangement op maat. Ook een barbecue of drankarrangement na afloop is uiteraard geen probleem.

Teambuilding
Er is een extra optie om teambuilding-opdrachten aan jullie groepsactiviteit toe te voegen. Deze aanvulling bestaat uit diverse quizvragen en 2 klassementsproeven. Bij de klassementsproeven staat samenwerken centraal, denk aan een achteruit-rij-spel, reuze jenga en een circuitspel.

Prijs: vanaf € 54,95 p.p.

• Uitbreiden met Teambuilding € 150.- per groep
• Uitbreiden met lunchpakketje voor onderweg € 9,50 p.p.
• Uitbreiden met barbecue na afloop vanaf € 15,50 p.p.

 

toffedag-logo

Ons volledige aanbod groepsuitjes bekijkt u op www.toffedag.nl 

 

Bewaren

Bewaren