Stationsrestauratie

2013-10-08 16  2013-10-17 10.57.05

We hebben de echte Douwe Egberts koffie, cappuccino, koffie met een smaakje, een lekkere thee en warme chocolademelk. Ook kunt u genieten van een stuk appeltaart of een belegd broodje met een huisgemaakte soep als lunch. Broodjes zoals een croissantje, een saucijzenbroodje maar ook een broodje gezond “LoopCentrum” of een pittige Tosti Staatsie 1866. En voor de lekkere trek bieden we vers fruit, hartige snacks zoals frikandel- of kaasbroodjes, chips en zoetigheden om te zoenen: snoep, koeken, arretjescake en muffins! 

Om goedkoper en sneller de trein te kunnen nemen maakt u gebruik van onze stempelkaart. Met deze kaart krijgt u 10 koppen koffie voor €17,50 (normale prijs €20,-) en wanneer deze vol is serveren wij u de 11e kop gratis! Een verse koffie die binnen enkele seconden voor u klaarstaat.

shutterstock 4067623  stempelkaart

Naast onze gekoelde frisdranken zoals cola, water of energydrank kunt u ook kiezen voor een gezond sapje of zuiveldrankje dat bijvoorbeeld bij een “Broodje retour” gedronken kan worden. Al onze frisdranken zijn gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. Natuurlijk mag u ook plaats nemen in de gezellige restauratie en team Staatsie 1866 serveert al deze heerlijkheden.